У Брюховицькому парку облаштовують ще одну алею

1278 0
Вона з'єднає вулиці Широку та Курортну.
Фото: Львівська громада. Агломерація

Фото: Львівська громада. Агломерація

У Брюховицькому парку вже розпочали роботи з облаштування додаткової алеї. Нова пішохідна зона з'єднає вулиці Широку та Курортну та допоможе мешканцям скоротити свій маршрут.

Джерело: Львівська громада. Агломерація

«Нині тут тривають підготовчі роботи для замощення бруківки. Спеціальною технікою вирито корито, частково вже засипали щебінь, встановлено бордюри», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В одному із парків Львівщини живе рідкісний вид птахів

Замовником робіт є міське управління екології та природних ресурсів.

Нагадаємо, що парк ім. Богдана Хмельницького, що у Брюховичах, отримав статус парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення. Це забезпечить збереження регіональної біотичної і ландшафтної різноманітності.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!