У Чернівцях виявили ще п’ять хворих на коронавірус

9458 0
Загалом в Україні захворіли вже 26 людей.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

У Чернівецькій області коронавірус виявили ще у 5 людей. Кількість інфікованих там зросла до 15 осіб. Цю інформацію спершу повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, а згодом її підтвердили у МОЗ.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Голова області зазначив, що серед нових інфікованих є не тільки ті, хто повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні. Їхній стан стабільний.

Також він додав, що в Чернівецькі області розробили онлайн-карту, на якій позначено, в яких населених пунктах є люди, що повернулися із-за кордону. Таких людей голова ОДА попросив самоізолюватися. 

Загалом в Україні захворіли вже 26 людей. Троє жінок, із Житомирської, Івано-Франківської та Чернівецької областей – померли. У МОЗ кажуть, що жінка з Житомирщини потрапила до лікарні вже з двосторонньою пневмонією, у Чернівцях жінка з коронавірусом померла від супутньої хвороби, а жінка з Івано-Франківщини потрапила в лікарню у важкому стані після тривалого самолікування вдома. Вона померла через добу після госпіталізації до отримання результатів тесту. Ще одна українка померла від коронавірусу в Італії.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, в Україні через коронавірус до 3 квітня оголосили карантин. Більше про обмеження у Львові читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!