У Чорному морі росія тримає майже рекордну кількість «Калібрів»

1117 0
На бойовому чергуванні перебуває шість російських ракетоносіїв, загальний залп – до 44 ракет.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У Чорне море росія вивела ракетоносії із майже рекордною кількістю крилатих ракет «Калібр». На бойовому чергуванні перебуває шість російських ракетоносіїв, загальний залп – до 44 ракет.

Джерело: речниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 

«Протягом дня підводний човен відвідав пункт базування, і це цілком може свідчити про переспорядження. Це означає, що сьогодні ми оцінюємо загальний залп ракет на бортах усіх 6 ракетоносіїв, які перебувають наразі на бойовому чергуванні, до 44 ракет. Ракетна небезпека залишається актуальною», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росіяни випустили тільки половину з підготовлених «Калібрів», можуть вдарити ще – ОК «Південь»

Речниця уточнила, що найбільший показник кількості ракет у Чорному морі, які фіксували протягом повномасштабної війни, складав 48 одиниць.

Нагадаємо, під час масованого ракетного обстрілу України 14 січня росія використала лише половину ракет «Калібр», які підготувала в Чорному морі для удару. Решта ракет досі розташовані на ракетоносіях, які залишаються на бойовому чергуванні.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!