У Львові у чотирьох пацієнтів не підтвердили коронавірус

4308 0
У цих пацієнтів – грип типу А.
Фото: reproduccionasistida.org

Фото: reproduccionasistida.org

Зі всіх госпіталізованих у Львівську інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус у чотирьох його лабораторно не підтвердили. Про це Tvoemisto.tv повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: Чому в інфекційній лікарні Львова не ізолюють пацієнтів з підозрою на коронавірус

Результати із Києва підтвердили у цих пацієнтів грип типу А. За словами Наталі Тімко, щодо інших хворих підтверджених результатів наразі немає.

На брифінгу сьогодні повідомили про 25 пацієнтів із підозрою на COVID-19. Водночас, за словами Наталії Тімко, у лікарню поступили нові пацієнти із підозрою.

Як уточнили у прес-службі ЛОДА, це чоловік 1980 року народження із села Чишки Пустомитівського району, жінка 1987 року народження зі Львова та чоловік 1990 року народження також зі Львова. Останній приїхав із Лондона, де контактував із клієнтом, хворим на коронавірус.

Читайте також: Легкі форми коронавірусу лікуватимуть удома, – Андрій Васько

Таким чином, наразі у лікарні перебувають 24 особи з підозрою на коронавірус.

Зазначимо, що лабораторно в Україні підтвердили 14 випадків зараження коронавірусом, два з них були летальними.

Як повідомив т. в. о. директора департаменту охорони здоровя Андрій Васько, зі зростанням захворюваності на COVID-19 у лікарні Львівщини не госпіталізуватимуть хворих із легкою формою нездужання. 

Христина Гоголь

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!