Київ

У Дарницькому районі Києва виявили незаконне будівництво багатоповерхівки

990 0
Щодо забудови проведуть ретельну перевірку.
Фото: Дарницька РДА

Фото: Дарницька РДА

У Дарницькому районі Києва виявили незаконне будівництво багатоповерхівки на вулиці Грузинській 23-25. Про це повідомив очільник Дарницької РДА Микола Калашник.

Незаконну забудову виявили під час виїзного засідання робочої групи земельної комісії Київради. Наразі поліція вже порушила кримінальне провадження та розпочала слідчо-оперативні дії.

За попереднім актом обстеження земельної ділянки знайшли такі недоліки:

  • використання не за цільовим призначенням,
  • відсутність паспорта об’єкта будівництва,
  • паркан встановлений поза межами земельної ділянки, займаючи територію тротуару — таким чином, за парканом опинилися стовпи та лінії електромереж,
  • кран та будівельна техніка попередньо свідчать про багатоповерхову забудову, а не заявлений згідно з документацією триповерховий житловий будинок.

 

Щодо забудови проведуть ретельну перевірку. У разі підтвердження порушень дозвіл на будівництво скасують.

Наразі земельна комісія вирішила накласти арешт на недобудову та будівельну техніку до усунення порушень законодавства і притягнення винних до відповідальності.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!