Київ

У Департаменті територіального контролю вирішили прибрати МАФи біля метро «Либідська»

595 0
МАФи біля станції метро є перешкодою на шляхах евакуації

Комісія з питань розміщення тимчасових споруд вирішила демонтувати 13 тимчасових споруд, розміщених біля станції метрополітену «Либідська». Про це повідомила столична Комісія з питань розміщення тимчасових споруд.

«Комісією з питань розміщення тимчасових споруд прийнято рішення про демонтаж та перенесення 13 тимчасових споруд розміщених біля станції метрополітену “Либідська” з метою недопущення перешкод на шляхах евакуації та прямування пасажирів до/з даної станції метро та на виконання протоколу Ради оборони міста Києва від 06.05.2022 №8», – сказано в повідомленні.

В комісії нагадали, що вже відбулись демонтажі тимчасових споруд біля станцій метро «Лук’янівська», «Дорогожичі», «Політехнічний інститут», «Житомирська», «Звіринецька», «Берестейська», «Героїв Дніпра» та «Шулявська». 

«На всіх локаціях було проведено роботи з благоустрою, а на деяких з них з’явилися громадські простори або облаштовані сквери», – додали чиновники.

Минулого тижня комунальники демонтували незаконні МАФи на вулиці Старовокзальній.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!