Київ

В Києві зносять МАФи біля Центрального залізничного вокзалу

679 0
Очищення привокзальної території від МАФів триватиме кілька днів

У Києві на вулиці Старовокзальній зносять торговельні кіоски, встановлені без дозвільних документів. Про це інформує  Департамент територіального контролю Київської міської державної адміністрації.

Демонтаж незаконних тимчасових споруд почали біля кінцевої зупинки швидкісного трамвая «Старовокзальна». Роботи проводять працівники комунального підприємства «Київблагоустрій».

У Департаменті територіального контролю КМДА попередили, що очищення привокзальної території від МАФів триватимуть кілька днів. Кіоски демонтують в межах системної роботи з поліпшення громадського простору столиці.

Нагадаємо, протягом 2023 року у Києві прибрали майже 5 тисяч елементів благоустрою, що були розміщені без дозвільних документів. Це — об'єкти торгівлі та пам'ятники, пов'язані з історією та культурою Росії та СРСР.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!