У Деснянському районі Києва запускають безкоштовні курси української мови

1294 0
Перші тренінги відбудуться 18 серпня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

У «BiblioHub» Деснянського району Києва всі охочі можуть долучитись до експрес-курсів української мови та розвивати навички спілкування. Про це повідомляє Київська міська рада. 

«У час війни все більше мешканців прагнуть спілкуватись українською мовою та свідомо підходять до питання виключення російської мови зі щоденного вжитку. Під час тренінгів учасники зможуть дізнатись про риторику та техніку мовлення, як розставляти наголоси у словах, а також лексичне значення слів та інше», – розповідає депутатка Київради Ганна Старостенко.

Читайте також: У школах вчитимуть, що таке «рашизм» і «політика російщення». Які ще зміни чекають на школярів 

За її словами, перші тренінги експрес-курсів української мови відбудуться 18 серпня (з 16:00 до 18:00) у «BiblioHub» Деснянського району за адресою: вул. Бальзака, 28. 

Для того, щоб долучитись до тренінгів необхідно пройти попередню реєстрацію за телефоном: (063) 648-36-78. 

Нагадаємо, у муніципальній книгарні «Сяйво книги» у липні стартував розмовний клуб української мови. Перша зустріч відбулася 14 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!