У «Дії» будуть доступні посвідки на тимчасове та постійне проживання для іноземців

978 0
Згенерувати його можна у декілька кліків.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Іноземці або люди без громадянства, які перебувають на території України та мають біометричну посвідку на проживання, зможуть сформувати її в застосунку «Дія». Відповідну постанову сьогодні, 10 листопада, на засіданні схвалив Уряд.

За статистикою Державної міграційної служби в Україні постійно та тимчасово легально проживає понад 470 тисяч іноземців. Тепер вони також зможуть зручно користуватися держпослугами онлайн та підтверджувати свою особу за допомогою документів у «Дії». Крім того, іноземці, які мають біометричні посвідки, зможуть генерувати Дія.Підпис у застосунку.

Читайте також: З наступного тижня у «Дії» з’являться Сovid-сертифікати про одужання. Хто зможе отримати

Згенерувати його можна у декілька кліків. У такий спосіб вони отримають український електронний підпис, яким зможуть користуватися для отримання держпослуг онлайн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!