У «Дії» стартувало опитування про найкращу марку до Дня захисту дітей

488 0
Конкурс триватиме з 2 по 4 травня.
Фото умовне

Фото умовне

У застосунку «Дія» розпочалось голосування за ескіз нової поштової марки «Діти перемоги малюють Україну майбутнього». Про це повідомили у пресслужбі «Укрпошти».

З-поміж 350 отриманих робіт обрали 7 малюнків-фіналістів, які з'вилися у голосуванні. Ці ескізи якнайкраще відповідають темі майбутньої марки та філателістичним вимогам. Конкурс триватиме з 2 по 4 травня.

Результати конкурсу оголосять 5 травня у соціальних мережах «Укрпошти». А поштову марку презентують до Дня захисту дітей –1 червня.

«Насолодіться дитячою щирістю та безпосередністю. Розчультеся, як це було з нами, коли ми вперше побачили ці життєствердні сюжети, і визначтеся з фаворитом», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що «Укрпошта» запустила у продаж нові марки з українськими писанками. Придбати їх можна від п'ятниці, 21 квітня, у поштових відділеннях та онлайн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!