У «Дії» запустили тестування двох нових послуг

996 0
Тепер у додатку можна замінити водійське посвідчення та отримати витяг про несудимість у Дії.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 29 грудня, в додатку «Дія» запустили тестування двох нових послуг. Відтепер у застосунку можна замінити водійське посвідчення та  отримати витяг про несудимість у Дії. 

Джерело: міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram

Щоб замінити прізвище або відновити загублене водійське посвідчення тепер не потрібно їхати у сервісний центр МВС. Новий документ можна замовити в «Дії». Зокрема, запустили автоматизацію процесу підготовки документа. 

Читайте також: «Змінилося би все». Чи зможуть українці святкувати Різдво 25 грудня

«Більше не потрібно вводити дані вручну. Вони самі підтягнуться з реєстрів. До речі, витяг про несудимість — один з найпопулярніших документів серед українців. Щорічно його отримують близько 1 млн українців», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в застосунку «Дія» з’явилося опитування щодо вибору дати святкування Різдва. Українці можуть проголосувати з 24 до 30 грудня.

Ірина Давосир

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!