У «Дії» з’являться функції PhotoID та опитування

1637 0
Наразі у додатку стартував бета-тест двох нових функцій.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У мобільному застосунку «Дія» з’являться дві нові функції – PhotoID та опитування. Поки стартував їх бета-тест. Про це повідомляють у Telegram-каналі «Дія».

Читайте також: У Дії можна буде оформити пенсію, субсидію та довідки про стаж

З допомогою функції PhotoID користувам не доведеться робити «гімнастику для шиї». А опитування невдовзі можуть стати улюбленим інструментом е-демократії.

Щоб випробувати нові функції у режимі тестування, користувачам потрібно перейти за посиланням і зареєструватися. Після цього на email надійде лист із докладними інструкціями. Доступ до тестування відкриватиметься не відразу та займе деякий час.

Спробувати можна як одну, так і дві функції одразу. Проте для того, щоб протестувати PhotoID, у «дії» ви повинні мати біометричний документ – ID-картка або закордонний паспорт.

Нагадаємо, що раніше у застосунку «Дія» зробили можливим отримання сертифікату Covid-19 без «підпису обличчям»

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!