Внаслідок ДТП в центрі Львова постраждав 10-річний хлопчик

1097 0
Аварія сталася на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи водій автомобіля наїхав на 10-річну дитину. Хлопчика госпіталізували.

Джерело: Поліція Львівської області

Як зазначили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Sandero» здійснив наїзд на пішохода, десятирічного львів’янина. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: У ДТП на Львівщині загинув 20-річний хлопець

«За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Личаківський районний суд Львова виніс вирок 22-річному Нестору Литвинчуку, який два роки тому вбив 19-річну студентку Дар'ю Косенок. Йому присудили довічне позбавлення волі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!