У двох львівських лікарнях будуть нові директори

6382 0
Подати документи на конкурс можна до 29 квітня.
фото: Львівська Обласна Інфекційна Клінічна Лікарня

фото: Львівська Обласна Інфекційна Клінічна Лікарня

У Львові до 29 квітня триває прийом документів від кандидатів на посади керівників Центру медицини катастроф та обласної інфекційної лікарні. Про це повідомили у Львівській обласній раді. 

Кандидати на посади керівників обласних медичних закладів мають подати документи та заяву в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 18, каб. № 306.

Адреса електронної пошти: [email protected] . Додаткова інформація надається за тел.: 2999807. Контактна особа – Левандівська Роксоляна Омелянівна (0509693683).

Читайте також: Чому зі Львова можуть забрати ПДФО трьох обласних лікарень

З умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті обласної ради за посиланням.

Нагадаємо, у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького 19 квітня відбудуться вибори на посаду ректора. Подача документів від претендентів тривала до 24 березня. У відповідь на запит Tvoemisto.tv у Міністерстві охорони здоров'я 29 березня повідомили, що заява із відповідним пакетом документів надійшла лише від одного кандидата – Ореста Чемериса

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!