Київ

У двох районах Києва не буде гарячого водопостачання близько місяця. Причина

1028 0
У Дарницькому та Дніпровському районах КП «Київтеплоенерго» почнуть проводити гідравлічні випробування.
ФОТО: EVENINGKIEV.COM

ФОТО: EVENINGKIEV.COM

З 11 квітня оператор зовнішніх інженерних мереж КП «Київтеплоенерго» буде проводити гідравлічні випробування теплових мереж у Дарницькому та Дніпровському районах міста по зоні надання послуг ТОВ "Євро-Реконструкція". Про це йдеться в оголошеннях, які з'явилися на інформаційних стендах будинків району.
 
У повідомленні наголошується, що на термін проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання для споживачів припинять.
 
«Такі заходи проводять для забезпечення надійного та безперебійного теплопостачання протягом наступного опалювального сезону», – йдеться в об'яві.
 

Зазначається, що орієнтовні терміни відновлення надання послуг з постачання гарячої води 29 квітня.
 
Як повідомлялося раніше, на проспекті Георгія Нарбута вчора сталася аварія на водопровідній мережі. Наразі комунальники там проводять ремонтні роботи.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!