У громаді на Львівщині запровадили карантин через сказ

816 0
Запровадили карантинні обмеження на 60 днів.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Карантин запровадили на 60 днів у місті Мостиська та селах Годині і Завада через сказ у кота. Про це повідомили у Мостиській міські раді.

Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Яворівській РВА прийняла рішення запровадити карантинні обмеження на 60 днів у місті Мостиська та навколишніх селах через випадок сказу в кота.

«В м. Мостиська та с. Годині, с. Завада заборонено проведення виставок, виводок собак, вивезення собак, котів і диких тварин. У загрозливих мисливських угіддях карантинної зони заборонено проведення промислового і ліцензійного відстрілу диких тварин, їх відлов і вивіз», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що робити, якщо вас вкусив собака. Поради від МОЗ

Нагадаємо, що у селі Медвежа, на Дрогобиччині та селі Соколівка, що на Золочівщині виявили захворювання на сказ у лицись. Через це в громадах запровадили карантин. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!