Київ

У громадському транспорті Києва планують підвищувати тариф

1035 0
Основною причиною є збитковість та дотаційність транспортної системи міста.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві планують підвищувати вартість проїзду у громадському транспорті через наявну надмірну збитковість. Про це розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор в ефірі телеканалу «Київ». 
 
Він зазначив, що такі дії необхідні для того, щоб громадський транспорт у столиці розвивався:
 
«Де ще такий дешевий проїзд, як у Києві? 6,50 гривень. Вже пора замислитися у депутатському корпусі та громадськості про підняття цін про проїзд. Я вже буду говорити, що треба. Як же нам розвивати громадський транспорт, якщо він сьогодні збитковий? Він на 300% дотаційний. Щоб ми розвивали громадський транспорт, треба підіймати тарифи», – говорить він.
 

Нагадаємо, раніше заступник голови КМДА Микола Поворозник зазначав, що питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті Києва не розглядатимуть щонайменше до закінчення війни.

Додамо, ексрадник заступника голови КМДА з питань розвитку транспортної інфраструктури Дмитро Беспалов раніше розповідав про причини, через які транспортна система Києва не може розвиватися.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!