У Карпатах знайшли 6-річного хлопчика, який вчора заблукав у горах

17840 0
Стало відомо, що з дитиною все добре.
Фото: Назарій Кішак у Фейсбук

Фото: Назарій Кішак у Фейсбук

У Карпатах знайшли шестирічного Олексія Стефанціва, який учора заблукав під час підйому на гору Говерла. Про це повідомили у державній службі України з надзвичайних ситуацій. 

Дитина з 3 родичами й ще 2 дітьми піднімалася на Говерлу. У певний момент сім'я зрозуміла, що Олексій зник.

Станом на 19:30 15 серпня пошукові операції успішно припинилися – дитину знайдено однією із пошукових груп в горах, на маршруті в сторону гори Кукул.

«О 19:27 групою волонтерів з Коломиї, яких було направлено рятувальниами, на маршруті в сторону гори Кукул знайдено хлопчика (2015 р.н.) в задовільному стані, який заблукав 14 серпня на горі Говерла поблизу смт Ворохта», – зазначили у службі. 

Хлопчик втомлений і наляканий, але живий і йому життю нічого не загрожує. Дитина уже поспілкувалася з мамою за допомогою рації. Невдовзі Олексія спустять до бази Заросляк, звідки він з родичами розпочинав сходження, повідомили у Національній поліції України. 

Читайте також: У Карпатах тривають пошуки шестирічного хлопчика

Нагадаємо, що хлопчик відстав від групи у складі шести осіб з міста Коломия учора, 14 серпня, близько 19.05 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!