Київ

У КМДА провели ревізію Солом’янського та Голосіївського районів. Виявили низку нелегальних МАФів

638 0
Чиновники перевіряли окремі об’єкти, які за даними Департаменту благоустрою потребують впорядкування.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

10 травня у столиці чиновники КМДА та РДА проінспектували Солом’янський та Голосіївський райони з питань благоустрію та чистоти. Виявили низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність, інформує КМДА. 

Інспекція обійшла території біля гаражних кооперативів неподалік кінотеатру «Тампере» (Солом’янський район), які перетворились на звалища. Також перевірили житлові будівлі, зокрема на вулиці Деміївській, та стан дитячих майданчиків. Виявили низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність.

«Небезпечні та незаконні об’єкти будуть демонтовані, а на їхніх місцях виконають благоустрій, щоб не допустити повторно таких явищ», – звернувся заступник голови КМДА Петро Пантелеєв до представників районів та служб із питань благоустрою.

Загалом чиновники перевіряли окремі об’єкти, які за даними Департаменту благоустрою потребують впорядкування. Усі вони мають бути приведені в нормальний санітарний стан незалежно від того, кому належать – комунальним чи приватним підприємствам, додав Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що стан благоустрою в місті моніторять постійно, із регулярними виїздами на місце.

«Усі ми живемо у складних умовах війни. І це має спонукати до більшої відповідальності та результативності роботи. Прибирання, очищення територій, демонтаж незаконних і небезпечних конструкцій, ліквідація захаращень та смітників – робота, що не повинна обмежуватись місячником чи двомісячником з благоустрою. Районні очільники на місцях – від керівництва держадміністрації до майстра ЖЕКу – повинні обійти свої території та забезпечити порядок», – зазначив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, в КМДА запевнили, що МАФи, які перегороджують підходи до підземного переходу до станції метро «Житомирська», встановлені законно. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: маф, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!