У квиткових терміналах Варшави з’явиться українська мова

1161 0
Україномовна система має запрацювати наприкінці лютого або на початку березня.
Фото: polskieradio.pl

Фото: polskieradio.pl

У варшавських терміналах для купівлі квитків на громадський транспорт введуть українську мову. Про це з посиланням на директорку з питань торгівлі в Адміністрації муніципального транспорту (ZTM) Варшави Моніку Обрембську повідомляє Польське радіо.

Читайте також: Річка, з якої можна пити. Як Варшава за кілька років очистила Віслу

«Це дуже проста річ, яку ми можемо ввести без особливих клопотів і я дуже задоволена, що в лютому, найпізніше на початку березня, це працюватиме. З того, що мені відомо, нині перекладають інформацію у квитковому терміналі», – сказала Моніка Обрембська.

У Варшаві квиток на міський транспорт можна придбати польською, англійською, німецькою та російською мовами. З минулого року україномовна інформація у квиткових терміналах доступна у Познані та Вроцлаві. Також україномовний інтерфейс має скоро з’явитися у Лодзі.

Читайте також: Закорковане і дешеве місто. Що думають поляки про Львів

Додамо, що Познань — перше місто Польщі, яке запустило спеціальну сторінку українською на сайті міста.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!