Київ

У Києві 500 дітей з України та Великої Британії одночасно запустили повітряних зміїв

810 0
На Троїцькій площі у Києві відбувся флешмоб із запуском в небо символічних повітряних зміїв, на яких діти писали свої бажання.

5 травня, 500 дітей з Києва, Львова, Хмельницького і Полтави, а також діти з британського міста Ліверпуль одночасно запустили у небо повітряних зміїв. На них намалювали та написали свої мрії та бажання.

У Києві участь у флешмобі взяли 125 хлопчиків і дівчаток, серед них й ті, хто пережив окупацію або вимушений був виїхати з рідної домівки через російську військову агресію.

Запуск повітряних зміїв відбувся на Троїцькій площі. Під час акції для дітей виступав гурт «Танок на майдані Конґо», проводили і танцювальні флешмоби. Організувала дійство Мала академія наук України.

Акція відбувалася в межах двотижневого культурного фестивалю "EuroFest", що триває у Ліверпулі з 1 по 14 травня з нагоди пісенного конкурсу "Євробачення". Уперше в історії конкурсу митці з різних країн об'єдналися з метою популяризації європейської культури. На фестивалі "EuroFest" представлені 24 творчі проєкти, 19 з яких створені у колаборації між Україною та Великою Британією, кажуть організатори флешмобу.

 
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!