У Києві – відключення світла за графіками

1983 0
Надані «Укренерго» обмеження покривають 67% потреб міста.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У неділю, 22 січня, в Києві проводяться відключення світла в межах стабілізаційних графіків. Про це повідомили у ДТЕК Київські електромережі. 

«На 22 січня НЕК «Укренерго» надав обмеження споживання для Києва на рівні 985 МВт на день та 627 МВт на ніч. В пікові години навантаження при поточній температурі повітря – це 67% від потреби електроенергії міста, включаючи побутових споживачів, промисловість та критичну інфраструктуру. Такий ліміт електроспоживання дозволить нам проводити відключення в стабілізаційних графіках», – пояснили там. 

Читайте також: «Укренерго» збільшило ліміти споживання попри похолодання 

Додамо, що ознайомитись з графіком відключень можна за посиланням

Нагадаємо, у неділю, 22 січня, на Львівщині діють графіки погодинних відключень світла. Водночас є ймовірність відключень електроенергії у час «можливих відключень», оскільки ліміт, встановлений для області «Укренерго», складає 50% від потреби Львова та області.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!