«Укренерго» збільшило ліміти споживання попри похолодання

1161 0
Дифіцит виник внаслідок ракетних та дронових атак на електростанції та високовольтну мережу.
Фото умовне

Фото умовне

Станом на сьогодні, 22 січня, споживання електроенергії збільшилось. Дефіцит потужності залишається суттєвим  внаслідок ракетних та дронових атак на електростанції та високовольтну мережу. Проте «Укренерго» вдалося збільшити ліміти споживання для всіх областей.

Джерело«Укренерго»

«Остання атака росіян 14 січня завдала суттєвих пошкоджень декільком енергоблокам теплових електростанцій. Крім того, по всій території країни тепло змінюється на морози. Завдяки вихідним, попри похолодання, до всіх обленерго доведені дещо більші, ніж учора», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Який ліміт споживання електроенергії на Львівщині і що буде, якщо його не дотриматися

Як зазначили енергетики, перевищення лімітів призводить до ризиків створення аварійних ситуацій в енергосистемі. Тому для їх попередження застосовуються аварійні відключення.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 січня, на Львівщині діятимуть графіки погодинних відключень світла. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!