У Києві – зростання захворюваності на ГРВІ

938 0
Захворюваність серед школярів зросла на 11,7%.
Фото: nkooume/Depositphotos

Фото: nkooume/Depositphotos

У Києві зросла захворюваності на ГРВІ. Про це повідомили в ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», передає КМДА.

«У столиці за 52-й тиждень 2022 року зареєстровано 10131 новий випадок захворювання на грип та ГРВІ, зокрема і на Covid-19. Загалом у Києві спостерігається зростання захворюваності на 16,2% порівняно з попереднім тижнем, що відбулося за рахунок дитячого і дорослого населення. Зокрема, дітей захворіло – 5372 (зростання на 15,1%), дорослих – 4759 (зростання на 17,5%)», – пояснили там. 

Читайте також: Сьогодні Київ повертається до планових відключень світла

У структурі захворюваності діти становлять 53% від загальної кількості, а на попередньому тижні – 53,5%. Захворюваність серед школярів зросла на 11,7%. Зокрема, серед школярів зареєстровано 2866 випадків. Порівняно з попереднім тижнем зросла госпіталізація дорослого і дитячого населення. До медичних закладів за останній тиждень госпіталізовано 379 осіб, із яких 176 – діти.

Нагадаємо, за словами головної епідеміологині Львівщини Наталії Іванченко, в святковий період захворюваність на коронавірус може зрости.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!