Київ

У Києві демонтують МАФи біля метро «Либідська»

640 0
Роботи з демонтажу тривають.

Біля станції «Либідська» по вулиці Велика Васильківська прибирають незаконні МАФи. Про це повідомляють у Департаменті територіального контролю.

На ділянці демонтували вже 3 кіоски.

Після демонтажу комунальники приведуть територію до ладу, висадять зелені насадження та відновлять асфальтове покриття.

Знесення МАФів зробить пересування вулицею комфортним, зазначають у Департаменті. Біля станції розташована зупинка громадського транспорту, тому там завжди багато людей. МАФи, які раніше стояли біля метро, перешкоджали містянам рухатися тротуаром.

Нагадаємо, що вже відбулися демонтажі тимчасових споруд біля станцій метро "Лук’янівська", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут", "Житомирська", "Звіринецька", "Берестейська", "Героїв Дніпра", "Почайна", "Мінська" та "Шулявська".

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!