Київ

У Києві комунальники продовжують поліпшувати санітарний стан міста, зокрема взялися за контейнери

632 0
Столичні комунальники відмили вуличні контейнери.
Фото: КП «Київкомунсервіс»

Фото: КП «Київкомунсервіс»

У столиці триває весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Наразі комунальники взялися за виконання сезонної роботи – миття встановлених на вулицях контейнерів. Про це проінформували у  КП «Київкомунсервіс».
 
 
Повідомляється, що для очищення комунальники використовують спеціальні хімічні розчини та техніку. Працівники прибирають контейнери від залишків органіки та бруду, що накопичились під час експлуатації взимку, а також від написів та графіті.
 
 
У «Київкомунсервіс» закликали мешканців столиці дбайливо ставитись до комунального майна, не розмальовувати його та не псувати.
Як ми писали раніше, комунальники «Київреклами» продовжують боротьбу із незаконними рекламними конструкціями, зоврема вчора такої поменшало біля станцій метро «Почайна» та «Берестейська».

Фото: КП «Київкомунсервіс»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!