У Києві майже повністю відновили воду, тепло та зв’язок

613 0
Ремонтні роботи в системі електромереж на завершальній стадії.
Фото: Delo.ua

Фото: Delo.ua

У Києві практично повністю відновили електроживлення, подачу води, тепла і зв'язку. Ремонтні роботи в системі електромереж на завершальній стадії.

Джерело: КМВА

Станом на ранок 27 листопада більшість мешканців міста не лише із світлом, але й без аварійних та навіть стабілізаційних відключень. 

«Все завдяки відновленому, стабільному електропостачанню та низькому споживанню абонентами електроенергії. В масштабі столиці водопостачання, теплопостачання, зв'язок – все працює в штатному режимі. Ймовірні лише локальні аварійні ситуації», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Київ розгорнув роботу понад 400 пунктів обігріву

Нагадаємо, 23 листопада відбулася масована атака на українську критичну інфраструктуру. Росіяни влучили ракетами в інфраструктурний об'єкт та двоповерховий житловий будинок у Києві, а також в інфраструктурні об‘єкти та житловий будинок у Київській області, є загиблі і поранені. Загалом на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали.

Зазначимо, з 26 листопада Київські електромережі будуть почергово вмикати світло всім мешканцям таким чином, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 5 годин. Стабілізаційні графіки наразі не діють.
 
Антоніна Костик
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!