У Києві можуть перенести осінні канікули на зиму

621 0
Наразі навчання відбуватиметься, як зазвичай, але перенесення канікул на лютий можливе.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Департамент освіти і науки КМДА попередив, що осінні канікули у київських школах цього року можуть перенести на зиму. Про це йдеться в рекомендаціях департаменту щодо структури 2022-2023 навчального року в Києві.

«Зважаючи на безпекову ситуацію в Україні та столиці, епідеміологічний стан та інші чинники, що можуть впливати на організацію освітнього процесу, вважаємо за можливе <...> перенесення осінніх канікул на лютий 2023 року», – заявив департамент.

Читайте також: Поліція дала поради, як скласти «тривожний наплічник» школяра

Однак, наразі навчання і канікули відбуватимуться за такою структурою: 

  • осінні канікули будуть з 31 жовтня по 6 листопада,
  • зимові – з 24 грудня по 8 січня,
  • весняні – з 27 березня по 2 квітня.

Читайте також: На Київщині за деякими школами закріплять патрулі

Нагадаємо, що за тими школами Київської області, які працюватимуть в новому навчальному році в режимі офлайн або за змішаною формою, будуть слідкувати групи патрулювання патрульної поліції. Зазначимо також, що у Києві зараз перебувають майже 180 тисяч школярів, 138 тисяч з яких розпочнуть новий навчальний рік у режимі офлайн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!