Київ

У Києві на Шулявській зносять МАФи та планують збільшити сквер

820 0
Раніше кіоски не могли знести через їх оформлення, як капітальні споруди.

У Києві поблизу входу до ст. м. «Шулявська» і новим сквером почали зносити незаконні МАФоряди. Про це дописує столичний активіст Павло Постоєнко у Facebook-спільноті «Тисни».
 
«Між будівлею метро Шулявська і новим сквером зносять курятники, які там були понад 12 років. Один вже прибрали, а другий в процесі! Скоро і цю територію нарешті приведуть до ладу!», – йдеться в дописі.
 
 
 
Нагадаємо, раніше «Київзеленбуд», який облаштовував простір біля метро «Шулявська», не міг прибрати МАФи, оскільки вони були оформлені як капітальні споруди із правом приватної власності, пізніше виявилося, що оформлення відбулося за корупційною схемою.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!