Київ

У Києві на залізничному вокзалі відкрили найбільший дитячий простір від ЮНІСЕФ

7265 0
Паралельно з облаштуванням таких розважальних зон на всіх станціях Київського метрополітену, ЮНІСЕФ втілив проєкт на Центральному вокзалі столиці.
Фото: Офіс Президента

Фото: Офіс Президента

У Києві на вокзалі Київ-Пасажирський відкрили новий розважальний простір для дітей. Майданчик створили за підтримки «Укрзалізниці» та ЮНІСЕФ. Про це повідомили в Офісі Президента. 

Нова локація стала найбільшим дитячим простором «Спільно», загальна площа – понад 700 кв. м. Простір пристосований для зручного перебування батьків із дітьми, має кабінки для грудного вигодовування, бібліотеку. А ще – спортивно-ігрову зону, футбольний куточок і повноцінний музей науки із залізничними експонатами, та найголовнішою стала модель справжнього швидкісного «Тарпана» з доступом до кабіни машиніста.

Додамо, майданчик є безбар'єрним та доступним для всіх відвідувачів вокзалу. Простір працюватиме з 06:00 до 23:00.

Раніше ми писали, що ЮНІСЕФ втілює проєкт #Спільно на станціях метрополітену, першою відкрили локацію на «Кловській». Пізніше ЮНІСЕФ відкриє ще чотири кімнати – на «Академмістечку», «Дорогожичах», станції «Героїв Дніпра» та «Позняках».
 
Довідка. «Спільно» – це інноваційний та безпечний простір, де малеча може активно провести час, насолоджуючись дозвіллям під час повітряної тривоги. З дітьми працюють професійні педагоги, аніматори та психологи, які проводять творчі заняття та розвивальні ігри.

Фото: UNICEF Ukraine

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!