Київ

У київському метро відкрили першу дитячу локацію від ЮНІСЕФ

1329 0
Першу дитячу точку СПІЛЬНО відкрили на станції «Кловській». Планують облаштувати такі розважальні зони на всіх станціях Київського метрополітену.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На станції метро «Кловська» відкрився безпечний дитячий простір – вони будуть покликані запропонувати дітям безпечний простір. Ініціативу зі втілення мережі дитячих точок #Спільно у підземці розпочали ЮНІСЕФ разом з КП «Київський метрополітен». Про це повідомили у пресслужбі КМДА.
 
 
Після відкритої першої дитячої точки «Спільно» на станції метро «Кловська», ЮНІСЕФ відкриє ще чотири кімнати – на «Академмістечку», «Дорогожичах», станції «Героїв Дніпра» та «Позняках».
 
«Спільно» – це інноваційний та безпечний простір, де малеча може активно провести час, насолоджуючись дозвіллям під час повітряної тривоги. З дітьми працюють професійні педагоги, аніматори та психологи, які проводять творчі заняття та розвивальні ігри.
 
Батьки ж під час тривог можуть отримати потрібні консультації та перенаправлення на надання психологічної допомоги чи медичних послуг. Загалом по Україні відкрито вже понад 150 точок «Спільно».
 
Як повідомлялося раніше, кияни скаржаться на великі інтервали руху поїздів метро у години пік, у чому причина.
 
 
 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!