Київ

У Києві оголошено перші електронні земельні торги

610 0
У КМДА обіцяють, що торги будуть прозорими.

На аукціон з оренди виставлені перші три земельні ділянки, цільове призначення – для експлуатації та обслуговування паркінгів та автостоянок. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

 

«Ми продовжуємо цифровізувати сферу земельних відносин. Е-торги – це ще один важливий крок, який зробить процеси прозорішими, нівелює корупційні ризики і збільшить надходження до міського бюджету», – написав він.

 
Згодом перелік ділянок буде збільшуватися. 
 
Детально ознайомитися з лотами можна за покликанням.
 
Стартова ціна лотів коливається від 87 000 грн до 145 000 грн. Аукціони відбудуться 11 липня.
 
Нагадаємо, київський міський голова Віталій Кличко поклав виконання обов’язків директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА на Ірину Черненко з 10 червня.
 
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!