Київ

У Києві патрульні затримали водія маршрутки «під градусом»

791 0
На водія склали протокол та постанову.
ФОТО: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ КИЄВА

ФОТО: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ КИЄВА

Столичні патрульні склали адмінматеріали на п'яного водія машрутки. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Києва.

Зазначається, під час патрулювання, правоохоронці зупинили у Солом'янському районі автобус «Богдан», який здійснював перевезення пасажирів на комерційній основі. Під час перевірки водія інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння. За допомогою приладу Драгер результат у крові керманича становив 0.99 проміле алкоголю.

Також порушник надав патрульним дорожній лист, у якому відсутні відмітки про проходження передрейсового медичного огляду.
 
Інспектори відділу безпеки дорожнього руху склали на винуватця протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), винесли постанову за ч. 1 с. 133-1 (Порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом) КУпАП та відсторонили його від керування.
Про подію патрульні повідомили перевізника.
 
Зазначимо, за даними ініціативи «Пасажири Києва», подія трапилася на проспекті Відрадний, де курсують лише 2 маршрутки – 201 і 427. За припущенням активістів, поліцейські зупинили водія маршрутки №201 перевізника ПП «Парк».
 
До слова, днями патрульні затримали п'яного водія вантажівки, який намагався проїхати Хрещатиком.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!