У Києві почалися відключення світла. Графік

747 0
В окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більше, ніж 4 години.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 7:45 почалися стабілізаційні відключення світла.

Джерело: ДТЕК Київські мережі

«Всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи. Кожна буде відключатися у визначений проміжок часу. Не треба шукати адресу в списку, достатньо просто ввести її в рядок пошуку, і побачити час потенційного відключення електроенергії протягом дня та тижня. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Слідкуйте за оновленнями. Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами», – пояснюють там. 

Крім того, трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які може не бути світла. 

Читайте також: У Києві відновлюють дитячий майданчик, який пошкодило внаслідок масованої атаки рф 

«Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло», – підсумовують у ДТЕК. 

Зазначимо, що оновлений спрощений графік адрес доступний за посиланням

Нагадаємо, минулої п'ятниці, 21 жовтня, найбільше зниження ввечері було у Київській області (26%), а Київ зменшив споживання ввечері 23 жовтня на 2%. 24 жовтня найбільше ввечері споживання знизилося на Хмельниччині – на 15% та на Волині – на 16,7%.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!