У Києві почалися відключення світла. Новий графік

24678 0
Енергетики докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин.
Фото: Факти

Фото: Факти

За розпорядженням НЕК «Укренерго», у Києві з 9:20 почалися стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили в ДТЕК Київські електромережі. 

«Ми розділили всіх споживачів електроенергії Києва на 3 групи і зробили оновлений графік. Кожна група буде відключатися в визначений проміжок часу. Тепер вам не треба шукати адресу в списку, достатньо просто ввести її в рядок пошуку, і побачити час потенційного відключення електроенергії протягом дня та тижня», – пояснили там. 

Оновлений графік доступний за посиланням

У ДТЕК додають, що компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак, в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Читайте також: У Києві на низці тролейбусних маршрутів продовжать курсувати автобуси 

Нагадаємо, ситуація з електропостачанням після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури залишається складною. Мешканців столиці у четвер, 20 жовтня, попросили максимально скоротити електроспоживання в пікові години навантаження на систему.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!