Київ

У Києві подають тепло до будинків на мінімальних параметрах

568 0
Це дозволяє не допустити охолодження будинків.
фото умовне

фото умовне

На сьогодні система теплопостачання Києва працює на мінімально допустимих параметрах, враховуючи зовнішню температуру повітря. Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації. 

Як йдеться у повідомленні, це дозволяє не допустити охолодження будинків, що могло б статися під час повної відсутності опалення. 

Зокрема, більшість столичного житлового фонду, а також усі навчальні заклади оснащені індивідуальними тепловими пунктами, що передбачають оперативне регулювання теплоносія і які автоматично обмежують подачу тепла в теплі дні. Наприклад, у школах на час канікул опалення буде призупинене.

Нагадаємо, 9 жовтня в Києві почали підключати до опалення об'єкти соціальної інфраструктури. Тепло почали подавати в лікарні, школи і дитсадки. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!