Київ

У Києві поліція затримала водія тролейбуса, який був під дією наркотиків

800 0
Інспектори склали на чоловіка протокол і відсторонили від кермування.

Столичні правоохоронці затримали водія одного з тролейбусів з ознаками наркотичного сп'яніння. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Києва.

Подія сталася вчора на Оболонському проспекті, де охоронці порядку зупинили тролейбус Богдан Т90110, який перевозив пасажирів за визначеним маршрутом.

«Під час спілкування з 38-річним керманичем, патрульні одразу помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння, але останній від проходження огляду відмовився», – повідомили у відомстві.

Тож поліцейські склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Раніше ми повідомляли, що правоохоронці затримали актора Остапа Ступку, який вчинив п'яне ДТП в центрі Києва. Наразі чоловіку оголосили про обрання запобіжного заходу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!