Київ

Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід Остапу Ступці через скоєне ДТП

1023 0
Суд призначив артисту нічний домашній арешт із зобов'язанням перебувати вдома з 22:00 до 06:00.

Близько 14:30 у Шевченківському суді розпочалося засідання стосовно обрання запобіжного заходу Остапу Ступці за скоєння ДТП напідпитку. Відомо, що сторона обвинувачення просила цілодобовий арешт, однак суд відправив обвинуваченого під нічний домашній арешт на два місяці.

Сам Ступка назвав аварію «фатумом»:

«Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення», – сказав він.

 
Актор напередодні влаштував ДТП, постраждалий чоловік перебуває в лікарні. За попередньою інформацією, артист сів за кермо напідпитку.
 

Як повідомлялося, увечері, 4 квітня, актор Остап Ступка в центрі Києва за кермом Range Rover виїхав на зустрічну смугу та наїхав на припаркований Mitsubishi. Водій другого авто у лікарні. Під час перевірки Ступки на алкоголь прилад показав 1,62 проміле при допустимому вмісті 0,2. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!