Київ

У Києві прибрали звалище на «Зеніті», яке організували стихійні торговці

694 0
Комунальники прибрали наслідки діяльності блошиного ринку.
Фото: Оболонська РДА / Facebook

Фото: Оболонська РДА / Facebook

Столичні комунальники спільно з активістами навели лад на зупинці «Зеніт» кільцевої електрички. Про це повідомили в Оболонській РДА.
 
Чергове велике звалище, яке організували місцеві стихійні торговці, з'явилося тут на початку квітня.
 
 
Днями до толоки на цій локації долучилися Відділ контролю за благоустроєм, КП "Керуюча компанія Оболонського району", КП УЗН Оболонського району, КП ШЕУ Оболонського району, підрозділи "Укрзалізниці" та Добровольче формування територіальної громади "Легіон Оболонь".
 
 
Разом працівникам вдалося прибрати гори сміття: пластикову тару, мішки та пакети, картонні коробки, скло та ганчір'я.
 
 

До слова, однією з причин боротьби зі стихійною торгівлею є не лише те, що торговці працюють без необхідних дозвільних документів, а й постійне засмічення місць, де влаштовуються т.зв. барахолки; усе через те, що жодної відповідальності за стан прилеглої території торговці не несуть.

Як повідомляли раніше, у Києві вчора демонтували черговий десяток незаконних тимчасових споруд. Загалом, за весь період у столиці прибрали понад 100 МАФів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!