У Києві почалося «бабине літо»

966 0
Водночас вересень у столиці був холоднішим, ніж зазвичай.
«Бабине літо» у Києві. Фото: з відкритих джерел

«Бабине літо» у Києві. Фото: з відкритих джерел

У Києві розпочалося «бабине літо». Синоптики прогнозують, що така погода буде в столиці ще наступні кілька днів. Про це повідомили у Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського. 

Читайте також: Київ розпочинає опалювальний сезон для лікарень, садків та шкіл

«Кліматологи Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського повідомляють, що з 6 жовтня у столиці встановився антициклонічний характер погоди, який за прогнозами синоптиків триватиме в наступні дні. Середньодобова температура повітря у четвер перевищила +11,5°С. «Бабине літо» триватиме до переходу цього показника через +11,5°С у бік зниження», – пояснили там. 

Нагадаємо, вересень у Києві був холоднішим, ніж зазвичай. Середньомісячна температура повітря у вересні становила +12,7°С, що є холоднішим показником, ніж зазвичай, на 2,2°С.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!