У Києві розповіли про наслідки суботнього буревію

781 0
Вітер повалив чи пошкодив понад тисячу дерев.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Станом на 29 жовтня у столиці зафіксовано факти падіння або пошкодження 1110 дерев внаслідок вчорашнього буревію. Ліквідовано наслідки пошкодження або падіння 630 дерев. Про це інформують у Київській міській державній адміністрації.

«Маємо безпрецедентну ситуацію, коли внаслідок сильного вітру за добу у столиці пошкоджено або повалено понад 1110 дерев. Я вдячний усім комунальникам, які від самого початку буревію активно ліквідовують наслідки негоди. З наступного тижня ми посилимо заходи з озеленення столиці, очікуємо декілька масштабних висадок дерев», – повідомив заступник голови КМДА зі здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів.

Тим часом директор департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний зазначив, що внаслідок сильного вітру за останню добу в Києві було повалено 578 дерев, пошкоджено 532 дерева.

«У ліквідації наслідків буревію задіяно 26 одиниць техніки та 150 працівників аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» і бригад КП УЗН районів столиці. За останню добу прийнято понад 130 дзвінків від киян про повалені або пошкоджені дерева. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають», – сказав Олександр Возний.

Нагадаємо, у Київській області негода знеструмила домівки понад 88 тисяч родин. У Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні. На просп. Берестейському на автівку впало дерево.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!