У Києві низка трамваїв змінюють маршрути. Перелік

2442 0
Транспорт змінить маршрути через ремонт колій.
Фото: Микола Поворозник у Facebook

Фото: Микола Поворозник у Facebook

Із 9 по 17 липня через ремонт колій змінить маршрут трамвай №5. Також у суботу закриють рух трамваїв №14 та №18 на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

«Це пов’язано з ремонтом трамвайної колії біля станції швидкісного трамвая «Троєщина-2». Рух трамваїв на ділянці від станції «Романа Шухевича» до станції «Троєщина-2» буде закрито. Трамвай курсуватиме від вулиці Сержа Лифаря до станції «Романа Шухевича». Для зручності пасажирів маршруту присвоїли номер 5К», – пояснює він. 

Водночас збільшується кількість автобусів на маршрутах №21 та №61.

Читайте також: В «Дії» запустили опитування щодо символіки на щиті монумента Батьківщина-мати у Києві

Також у суботу, 9 липня, через ремонт колій на вулиці Глибочицькій змінять маршрути трамваїв №14, №18. Із 10:00 до закінчення робіт, орієнтовно до 14:00, рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців буде закрито.

Трамваї №14 та №18 курсуватимуть трасою маршруту №15 «Проспект Відрадний – вулиця Старовокзальна».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!