У Києві складна ситуація зі світлом, – «Укренерго»

832 0
Відновлення пошкоджених росіянами мереж тривають безперервно.
Відсутність світла. Фото: з відкритих джерел

Відсутність світла. Фото: з відкритих джерел

У Києві складна ситуація зі світлом, зокрема, у центральному районі міста. На ранок 21 грудня зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Про це повідомили в «Укренерго»

«На ранок 21 грудня зберігаються значний дефіцит потужності в енергосистемі, а також обмеження, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками. У зв’язку з чим до всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень.Наразі працюють усі види генерації. Водночас ситуація у центральному регіоні, зокрема і у Києві, залишається все ще складною», – пояснили там. 

В «Укренерго» додають, що відновлення пошкоджених росіянами мереж тривають безперервно.

Читайте також: На графіки поки не розраховуємо, – про ситуацію зі світлом в Києві

Нагадаємо, у понеділок, 19 грудня, ворог атакував столицю дронами-камікадзе. Кілька вибухів пролунали у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Попередньо без постраждалих. Водночас є пошкодження об‘єктів критичної інфраструктури. Піся цього в місті ввели екстрені відключення світла, під час яких графіки стабілізаційних відключень не діють.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!