У Києві сьогодні протягом дня відключатимуть світло. Графік

957 0
Здебільшого відключення триватимуть не більше 4 годин, але в деяких випадках це може бути і довше.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні, 23 жовтня, у Києві відбудуться віялові відключення. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК «Київський електромережі».

Згідно з розпорядженням НЕК Укренерго у Києві будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла.

Читайте також: Що робити без світла, газу та тепла. Перелік необхідних речей 

«Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час», – йдеться в повідомленні. 

Також про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла компанія буде повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Дізнатись час відключення за Вашою адресою можна тут.

Нагадаємо, що на випадок тривалого відімкнення електроенергії експерти радять підготувати, ліхтарики з міцним акумуляторами, свічки, сухий спирт, портативну газову плиту, а також завчасно подбати про перекус, зокрема жуйки та відпочити. Більше про це читайте тут.

Софія Шавранська

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!