У Києві стартувала безкоштовна програма для власників домашніх тварин

4744 0
Допомогу можна отримати у ветеринарній клініці за адресою: вул. Феодори Пушиної, 25.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві, Львові, Одесі та Харкові стартувала безкоштовна програма для власників домашніх тварин, яку організував Міжнародний фонд захисту тварин IFAW і Українська асоціація лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин USAVA. Про це повідомляють в КМДА.

Програма спрямована на підтримку власників тварин, які постраждали від агресії росії, і повністю покриває витрати на чіпування, вакцинацію, стерилізацію та кастрацію.

Читайте також: У Києві планують створити Муніципальний банк столиці. Чому це важливо

У Києві отримати таку допомогу можна у ветеринарній клініці за адресою: вул. Феодори Пушиної, 25. Детальніше інформація – за телефоном 093 265 02 29.

Нагадаємо, у Києві відбудеться захід з ушанування полеглих героїв внаслідок теракту в Оленівці. Захід розпочнеться о 20:00 на Софійській площі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!