Київ

У Києві стартувало опитування щодо перейменування трьох вулиць

856 0
У застосунку «Київ Цифровий» проходить опитування щодо перейменування вулиць столиці.

У Києві в застосунку «Київ Цифровий» до 18 червня триватиме опитування щодо перейменування ще 3 топонімів міста. Про це повідомляє КМДА.

Так, пропонується перейменувати провулок Виноградний у Печерському районі на провулок Дениса Монастирського та вулицю Електротехнічну в Деснянському – на Героїв Енергетиків.

Також, враховуючи пропозицію Посольства Литовської Республіки в Україні, мешканці можуть підтримати повернення назви вулиці Німанської до литовського варіанту назви річки – Нямунаську. «Це створює можливість покращити співпрацю та взаєморозуміння між нашими країнами.

Нагадаємо, у Києві на електронний аукціон з оренди вперше виставлено три земельні ділянки.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!