Київ

У Києві стартував благодійний проєкт для допомоги домашнім тваринам

750 0
Проєкт спрямують на допомогу тваринам, власники яких малозабезпечені або непрацездатні.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

У Києві стартував проєкт, спрямований на допомогу чотирилапим улюбленцям пенсіонерів, людей з інвалідністю, безробітних. Таку ініцітиву почали втілювати у Печерському районі – там власники тварин вже одержали корм та інші необхідні речі. Про це йдеться у повідомленні Київради.

Ініціатива «Чотирилапий Санта» має на меті надання допомоги чотирилапим улюбленцям, що стане підтримкою для пенсіонерів, безробітних та людей з інвалідністю. У рамках такої допомоги можна буде отримати для своїх хвостатих друзів корм, смаколики, іграшки, яскраві аксесуари та інші необхідні речі.

Для того, щоб долучитись до проєкту та отримати допомогу необхідно зареєструватись за посиланням.

Нагадаємо, у Києві хочуть забрати домівку у найстаршого притулку для тварин, причиною нібито стало заборгування більше 3 тисяч гривень. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!