У Києві створили комендатуру

1179 0
Її очолив генерал-майор Віктор Плахтій.

У Києві створили комендатуру міста, яку очолив генерал-майор Віктор Плахтій. Про це свідчить наказ Київської міської військової адміністрації від 30 березня.

До складу Комендатури, крім коменданта, входять: 

  • заступник коменданта; 
  • радник з юридичних питань; 
  • координатор з питань переміщення військових транспортних засобів; 
  • координатор з питань контролю за заходами запровадження комендантської години, встановлення спеціального режиму світломаскування та роботи блокпостів; 
  • координатор з питань взаємодії правоохоронних органів; 
  • координатор з питань розквартирування та взаємодії зі службами життєзабезпечення місцевих органів влади. 

 

Читайте також: У Києві з 1 квітня скасовують заборону на продаж алкоголю

Відповідно до документу, завданнями Комендатури є організація та забезпечення заходів комендантської години під час її запровадження, а також контроль системи пропускного режим, координація та контроль за несенням патрульної служби тощо. 

Нагадаємо, британська розвідка прогнозує важкі бої найближчими днями у передмісті Києва. Окрім цього, усупереч заявам Росії про намір знизити активність навколо Чернігова, там продовжуються посилені обстріли та ворожі ракетні удари з боку Росії.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!