Київ

У Києві та області тривають часткові стабілізаційні відключення світла

534 0
Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців одночасно.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У частині столиці та в області енергетики застосовують стабілізаційні відключення. Про це повідомляє ДТЕК.

«У частині Голосіївського, Святошинського, Шевченківського та Солом’янського районів столиці відбуваються відключення згідно стабілізаційних графіків. Також стабілізаційні графіки були застосовані у частині Бучанського, Обухівського та Фастівського районів Київської області», – йдеться у повідомленні.

Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців цих районів.

Тому за командою “Укренерго” були застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіками.

Раніше у зв'язку із ракетною атакою на Київ 9 березня вранці в місті та області застосовувались превентивні відключення електроенергії. Близько 9 години ранку екстрені відключення світла було скасовано. Однак через перенавантаження однієї з ліній екстрені відключення ще діяли в частині Голосіївського, Солом'янського та Святошинського районів. 11 березня всі відключення в Києві  скасували, однак 13 і 14  березня у столиці та області їх знову застосували і продовжують застосовувати досі.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!