Київ

У Києві вчетверте демонтували вивіску, розташовану поміж меморіальних дошок

728 0
Також комунальники демонтували освітлення вивісок, яке працювало в нічний час.
Фото: Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама» / Facebook

Фото: Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама» / Facebook

У Києві на Великій Житомирській комунальники вчетверте демонтували рекламну вивіску поруч із меморіальними дошками. Про це повідомляє Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама».

В Управлінні нагадали про заборону розміщувати конструкції ближче двох метрів до пам’ятних знаків. Та кажуть, що деким підприємцям доводиться пояснювати багато разів. Як приклад, власнику закладу на Великій Житомирській, де вже вчетверте комунальники демонтували рекламу між чотирма меморіальними дошками.

«Можливо власник закладу думає, що його вивіска претендує на 5-ту пам’ятну табличку на цьому будинку, але ми вважаємо інакше. Тепер це “чорне порося” спокійно відпочиває на нашому складі», – жартують комунальники.

Крім того, за цією адресою демонтували світлову конструкцію магазину продуктів – як наголосили в Управлінні, освітлення вивісок і реклами має вимикатися у нічний час.

Нагадаємо, наприкінці травня комунальники провели великий демонтаж незаконної реклами на проспекті Івасюка біля парку «Наталка». Загалом, з початку року у КМДА відзвітували, було демонтовано більше 5,5 тисяч незаконно розміщених вивісок і рекламних засобів. Також з початку 2023 року у Києві було прибрано більше 1700 виносних конструкцій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!